Spoiler alert: Walking Dead-acteur verklapt verhaallijn op Instagram

9 mei 2017 13:26 | tv-serie | Door Televizier

© 2016 AMC Film Holdings LLC. All Rights Reserved.†

De opnames van het achtste seizoen van The Walking Dead zijn pas een week bezig, maar acteur Daniel Newman heeft per ongeluk al iets los gelaten over het nieuwe seizoen. 

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen is eveneens de honderdste van The walking dead. Acteur Daniel Newman wilde zijn collega en hoofdrolspeler Andrew Lincoln feliciteren met deze mijlpaal via een selfie op Instagram. Goed bedoeld, maar wel wat dom: de hele set was ineens te zien.

The Sanctuary

Newman en Lincoln poseren in The Sanctuary, het heiligdom van hun aartsrivaal Negan (Jeffrey Dean Morgan). Dat zorgde voor een shock bij fans, want in de serie zijn hun personages daar nog nooit geweest. Dat leidde direct tot online speculaties. Sommige fans beweren dat dit bewijs is dat het pact tussen Negan, Ricks' overlevers en the Kingdom stand houdt, anderen voorspellen een onvermijdelijke confrontatie tussen Rick en Negan.

Afbeelding

© Instagram

Vergeten

Inmiddels heeft Daniel de foto verwijderd, maar het kwaad is natuurlijk al geschied. Veel fans maakten een screenshot van de gedeelde foto en deelden het op social media. De crew van de serie verbiedt acteurs om via social media details over het nieuwe seizoen los te laten, maar Daniel was dit blijkbaar even vergeten. 

Meer over