Stem Meg Ryan in How I Met Your Dad

24 april 2014 10:55 | tv-serie | Door Televizier

Meg Ryan hoort ook bij de cast van de nieuwe serie How I Met Your Dad. Nu How I Met Your Mother na negen seizoenen klaar is, gaan de makers door met HIMYD.

Entertainment Weekly meldt dat actrice Meg Ryan de stem zal inspreken van de toekomstige Sally, het hoofdpersonage dat aan haar kinderen vertelt hoe ze hun vader leerde kennen.

Cast

De rest van de cast bestaat uit Greta Gerwig (Sally), Nick D'Agosto, Andrew Santino, Drew Tarver en Tiya Sircar. In How I Met Your Dad volgen we een groep vrienden. Sally, de verteller van het hele verhaal, is net gescheiden van de man waar ze één jaar mee getrouwd is geweest. Ze leeft haar leven met een gevarieerde groep vrienden om haar heen, bestaande uit de sexy Juliet, broer Danny, zijn man Todd en technische Frank, die stiekem een oogje heeft op Sally.

Dad en Mother

How I Met Your Dad is de vrouwelijke versie van How I Met Your Mother. In die laatste serie vertelde Ted Mosby aan zijn kinderen hoe hij hun moeder ontmoette en sprak hij honderduit over zijn avonturen met Barney, Robin, Lily en Marshall.

Einde

Een maand geleden kwam er een einde aan de serie met een verrassende laatste aflevering. Veel fans waren teleurgesteld over de enorme plotwendingen in de finale-aflevering.

Meer over