"Stop met pizza's gooien op het dak van het Breaking Bad-huis!"

12 maart 2015 11:22 | tv-serie | Door Televizier

© Frank Ockenfels - AMC

Een oproep van Breaking Bad-bedenker Vince Gilligan: de vrouw die in het 'Walter White-huis' woont wil dat fans stoppen met pizza op haar dak gooien.

In een Breaking Bad-aflevering uit seizoen 3 is te zien dat Walter White een pizza op zijn dak gooit. En er blijken dus fans te zijn die dat nadoen, tot ergernis van de bewoonster van het huis.

Toeristische attractie

Bedenker Vince Gilligan vertelt in de Better Call Saul Insider Podcast: "Het huis in Albuquerque, dat we gebruikten voor Breaking Bad, is een soort toeristische attractie. De vrouw die daar woont is een van de aardigste mensen ter wereld. Ze verdient het om goed behandeld te worden."

Pizza

Maar de vrouw heeft soms last van de fans. "Ze vond het lange tijd geen probleem dat mensen langskwamen om te kijken. Maar: zolang ze zich niet misdragen. De laatste tijd zijn er ook mensen die onbeleefd tegen haar zijn en pizza op het dak gooien," aldus Vince Gilligan.

Niet grappig

Vince heeft een duidelijke boodschap voor de pizzagooiers: "Tegen de mensen die dat doen, wil ik zeggen: stop ermee! Er is niks origineels of cools aan om pizza op haar dak te gooien. Het is gewoon niet grappig."

Lees ook
Breaking Bad-spin-off Better Call Saul is een daverend succes.

Meer over