Tatjana Simic hint op terugkeer van comedyserie Flodder

2 Maart 2018 11:20 | tv-serie | Door Televizier

© Saskia Bagchus

Tatjana Simic verklapt dat er plannen zijn rondom de hitserie Flodder. In een interview met RTL Boulevard hint ze naar een remake van de comedy over het asociale gezin.

“Ik weet dat er iets gaat gebeuren…” laat Tatjana op geheimzinnige wijze weten aan reporter Marieke Elsinga. Tatjana speelde destijds dochter Kees in Flodder en groeide met haar rol als dom maar ongelofelijk sexy blondje uit tot nationale seksbom.

Marieke Elsinga

“Het heeft niks met mijzelf te maken, maar er gaat wel iets komen,” zegt de knappe blondine. Zelf ziet ze het op 54-jarige leeftijd niet meer zitten om in de huid van Kees te kruipen, maar ze heeft wel al haar opvolger voor een remake in gedachten: Marieke Elsinga. “Marieke is een ondeugend lekker wijf,” vindt Tatjana. “Kees Flodder is een heel ondeugend meisje, maar ze is gewoon one of the boys, dat is heel belangrijk. Ze doet veel met haar broers en doet alles voor ze.”

Flodder

De avonturen van de familie Flodder waren in de jaren ’80 en ’90 een groot succes. Na de eerste film volgden er vijf seizoenen van de televisieserie, nog twee films en twee stripboeken. De Nederlandse comedyserie volgt de avonturen van de ongemanierde familie Flodder in de chique wijk Zonnedael. De bloemetjesjurk en rubberen laarzen van Ma Flodder staan bij velen nog op het netvlies gebrand, en de uitspraak “Maar buurman, wat doet u nu?” van Tatjana Simic als Kees is Nederland nooit meer vergeten.

Beste Nederlandse serie

Of de revival van Flodder een film of serie zal worden is nog niet bekend, maar aangezien kijkers het nog steeds de beste Nederlandse serie van de afgelopen 25 jaar vinden, zou een comeback zeker niet misstaan.

Lees ook: Tv-makers willen Tatjana Simic niet meer.

Meer over