Teri Hatcher in tv-serie Supergirl

1 februari 2017 10:56 | tv-serie | Door Televizier

Teri Hatcher keert terug in de wereld van de superhelden. Hatcher, ook bekend als Lois Lane, zien we binnenkort in het tweede seizoen van de tv-serie Supergirl. 

De 52-jarige actrice speelt een mysterieuze rol waarin ze uitgroeit tot de grote slechterik van het tweede seizoen van Supergirl. Hatchers afleveringen zijn deze winter in Amerika te zien.

Superheldenserie

Supergirl (2015) is een Amerikaanse superheldenserie van de zender The CW. Kara Zor-El (Melissa Benoist) is geboren op de planeet Krypton. Ze ontsnapt samen met haar beroemde neef, dat kan er maar één zijn, de verwoesting van haar planeet. Op aarde gebruikt Kara haar krachten om de wereld te redden. 

Favoriete Lois Lane

Producent Andrew Kreisberg is blij met de actrice in zijn serie. “Niets ten nadele van andere actrices, maar Teri Hatcher is mijn favoriete Lois Lane. Dat ze nu terugkeert in de superheldenwereld in een hele andere rol, is een geweldig cadeau voor mij en de fans.” 

Hereniging

Teri Hatcher werd in de jaren 90 bekend door haar rol als Lois Lane in de tv-serie Lois & Clark : The new adventures of Superman. Dean Cain (50), die Superman speelde in dezelfde film, heeft de rol van adoptievader van Kara in Supergirl. Na tien jaar zijn de twee ‘tortelduifjes’ weer te zien in een superheldenserie. 

Desperate Housewives

Ook kennen we Hatcher als Susan Delfino uit Desperate Housewives waarin ze acht jaar lang speelde. Supergirl is een feest van herkenning voor Teri Hatcher, want naast oud-Superman Cain, speelt ook acteur Mehcad Brooks (36), bekend van Desperate Housewives, in de serie. Brooks was een jaar te zien in de wanhopige huisvrouwenserie waar hij de zoon van Betty Applewhite speelde, die een huis kocht op Wisteria Lane. Hatcher krijgt het maar druk met de reünie van oud-bekenden.

Wanneer seizoen 2 van Supergirl in Nederland te zien is, is nog onbekend.

Meer over