Teun Kuilboer speelt hoofdrol in maffiaserie La Famiglia

10 december 2015 13:30 | tv-serie | Door Televizier

© WILLIAM RUTTEN www.williamrutten.com

Het gaat Teun Kuilboer voor de wind. Naast zijn rollen in series als Bluf en Smeris heeft hij nu een hoofdrol bemachtigd in de nieuwe serie La Famiglia. 

Teun vertelde vanmorgen over zijn nieuwe avontuur in het radioprogramma van Gijs Staverman op Radio 2. AvroTros komt in 2016  met de spannende maffiaserie op NPO1, geschreven door Maria Goos en Lucio Messercola.

Inspiratie

De stad Culemborg is het decor van de 10-delige reeks, die geïnspireerd is door verhalen en anekdotes uit de jeugd van Lucio Messercola. Het verhaal draait om de familie Franco, die een Italiaans restaurant heeft in een dorp in Nederland. Hier doen zich maffiose praktijken voor. Het gezin moet vechten om los te breken van het maffiaverleden van hun Italiaanse voorouders.

Bekend schrijfster

AvroTros heeft niet voor de eerste beste schrijver gekozen met Maria Goos. Zij is bekend van de series Oud Geld, Volgens Robert en Volgens Jaqueline. De jonge producent Lucio Messercola schreef eerder de tv-serie Imperium, die werd uitgezonden op RTL 8.

Italië

De AvroTros is momenteel in gesprek met een Italiaanse producent. Het is dus zo mogelijk dat de serie binnenkort ook op de Italiaanse tv te zien is.

 

Meer over