The Big Bang Theory nog twee seizoenen door

16 februari 2017 10:16 | tv-serie | Door Televizier

© CBS Broadcasting

Het zit er dik in dat we nog twee seizoenen kunnen bulderen van het lachen met The Big Bang Theory. Zender CBS staat op het punt een nieuw contract met de acteurs te ondertekenen.

Deadline Hollywood meldt dat acteurs Johnny Galecki (Leonard), Jim Parsons (dr. Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Kunal Nayyar (Rajesh) en Simon Helberg (Howard) een contractverlenging voor twee seizoenen aangeboden hebben gekregen. 

Vier nerds

The Big Bang Theory (2007) is de meest populaire komedieserie ter wereld en gaat over het leven van vier nerds. Zij hebben een voorliefde voor wiskunde en spreken verschillende talen, zoals Klingon. In hun vrije tijd spelen ze vooral computerspelletjes of ze bezoeken Star Trek conventies.

Prijzen

De serie heeft meerdere prijzen in de wacht gesleept, waaronder drie Emmy Awards. Jim Parsons kreeg zelfs een Golden Globe voor zijn rol als dr. Sheldon Cooper. Hoofdrolspelers Johnny Galecki en Kaley Cuoco ontvingen in 2012 een Satellite Award; de Amerikaanse film- en televisieprijs. 

Goed betaald

De acteurs krijgen ook niet verkeerd betaald voor hun rollen in de serie. Volgens de lijst van Forbes, die elk jaar een lijst met de best verdienende acteurs en actrices maakt, krijgt de cast van The Big Bang Theory het meest betaald. Acteur Jim Parsons verdiende het meest van allemaal. In 2015 kreeg hij 29 miljoen dollar voor zijn rol als Sheldon.

The Big Bang Theory is elke werkdag te zien op Veronica

Meer over