Thekla Reuten en Yannick van de Velde in Overspel seizoen 3

15 april 2014 09:58 | tv-serie | Door Televizier

De vaste cast van de VARA-serie Overspel kent een paar nieuwe leden. Onder andere Thekla Reuten en Yannick van de Velde komen het team versterken.

In Overspel volgen we hoofdpersonen fotografe Iris Hoegaarde (Sylvia Hoeks) en advocaat Willem Steenhouwer (Fedja van Huêt) die een affaire met elkaar hebben. Andere vaste acteurs zijn Kees Prins, Ramsey Nasr en Rifka Lodeizen.

Nieuwe castleden

Reuten en Van de Velde worden aan deze vaste cast toegevoegd. Het is de eerste keer in zestien jaar dat Thekla Reuten een vaste rol in een Nederlandse serie heeft. Ze heeft een heel aantal films in binnen- en buitenland op haar naam staan. Zo speelde ze in Nederlandse films als De Trip van Teetje, Kruimeltje en De Tweeling.

In de Amerikaanse film The American, geregiseerd door George Clooney, speelde ze een huurmoordenaar. Thekla's nieuwe collega Yannick van de Velde kennen we uit In Oranje en Brief voor de Koning. Andere nieuwe vaste castleden zijn Vanja Rukavina en Britte Lagcher.

Succesvol

Overspel, dat van de VARA is, kende twee succesvolle seizoenen. De kijkcijfers raakten elke week bijna het miljoen en de serie werd verkocht aan België en Amerika.

De Amerikaanse versie van Overspel, Betrayal, werd heel wat slechter ontvangen in Amerika dan de Nederlandse versie in Nederland.

Meer over