Tooske Ragas speelt in Amerikaanse kinderserie

5 september 2016 12:20 | tv-serie | Door Televizier

© SBS/Elvin

Nickelodeon-serie De Ludwigs gaat de oceaan over. Op dit moment vinden er in Aalsmeer opnames plaats van Hunter street, de Amerikaanse variant van de serie. Tooske Ragas zal naast de Nederlandse versie, nu ook in Amerika te zien zijn.

Tooske en haar man Bastiaan Ragas spelen in De Ludwigs vader en moeder. De twee, Kate en Erik, hebben vijf pleegkinderen. De vijf moeten het van de een op de andere dag zonder hun ouders stellen. Hoe zij daarmee omgaan is te zien in de serie.  

Tooske Ragas & Cees Geel

Voor de Amerikaanse variant, Hunter street, zijn Tooske Ragas en Cees Geel gecast. Tooske en Cees spelen daarin dezelfde rol als in de Nederlandse serie. Cees Geel is bekend van Mijn vader is een detective en De scheepsjongens van Bontekoe. De acteur speelt meestal een vader in zijn films.

Andere castleden

Eva van der Gucht wordt ook betrokken bij de internationale productie. Zij had rollen in Meiden van de Herengracht en Dik Trom. Een ander castlid is Kees Hulst, die binnenkort weer te zien is in NPO 3’s Rundfunk. Aliyah Kolf speelt (naar verwachting) een van de pleegkinderen. Zij won op elfjarige leeftijd in 2011 de talentenjacht Holland’s Got Talent met haar zangtalent. 

Meer over