Tooske vond beklimming Kilimanjaro zwaarder dan al haar bevallingen bij elkaar

8 Februari 2017 13:34 | tv-serie | Door Televizier

© EO

Tooske heeft de top van de Kilimanjaro bereikt, maar het was behoorlijk afzien. De presentatrice beschreef de toppoging als heftiger dan haar bevallingen.

Tooske Ragas ondernam de tocht op de Tanzaniaanse berg voor het goede doel. De beklimming was onderdeel van de Kili-Challenge van War Child. Tooske is ambassadeur dus ze moest wel aan de bak.

Elfstedentocht

Maar veel lol had ze er niet in, zo vertrouwde ze Gerard Ekdom toe in zijn ochtendprogramma op NPO 2.  „De eerste dagen waren prachtig. De laatste loodjes waren het zwaarst. Toen gingen we midden in de nacht proberen om die top te bereiken. Nou ja, de Elfstedentocht van '63 was er niets bij.”

Zo zijn we niet getrouwd

En het ging volgens Tooske van kwaad tot erger. „Het was verschrikkelijk. Ik heb nog nooit zo geleden. Al mijn bevallingen bij elkaar waren minder heftig dan dit.” De blondine, die we al enige tijd op tv moeten missen, beloofde binnenkort met nieuws te komen over een tv-programma. Tooske was in 2015 voor het laatst te zien toen ze de geflopte programma's Van Hollandse bodem en In de ban van de condor (foto) maakte.

Het nieuws zou natuurlijk kunnen gaan om een tweede seizoen van het omstreden EO hulp-tv programma Zo zijn we niet getrouwd samen met echtgenoot Bastiaan Ragas.

Meer over