Trailer nieuw seizoen Orange is the New Black online

11 mei 2017 12:11 | tv-serie | Door Televizier

© JoJo Whilden/Netflix

Orange is the New Blacks nieuwste seizoen belooft weer spannend te worden. Er broeit een revolutie in de gevangenis. Eén ding is zeker: het leven in Lichtfield gaat voorgoed veranderen. Bekijk hier de trailer.

Orange is the New Black sloot seizoen vier af met een zenuwslopende cliffhanger. Er was een ware revolutie op gang gekomen. Gevangene Dayanara had een pistool vast en hield die tegen cipier Humphrey. Seizoen vijf belooft een bloedstollend vervolg op deze actie. Het hele seizoen speelt zich realtime af in drie dagen. 

        

Opstand

In een paar dagen tijd staat er voor de gevangenen dus veel te veranderen. Dat is ook precies wat de dames willen: ze worden onmenselijk behandeld en verwachten dat hun situatie anders wordt. Hun opstand weet zelfs de aandacht te trekken van de media. Lichtfield zal nooit meer hetzelfde zijn.

Hacker

Vorige maand werd Netflix opgeschrikt door een hacker. Hij had het nieuwe seizoen van Orange is the New Black buitgemaakt en wilde geld zien. Om te bewijzen dat hij niet blufte, plaatste hij een aantal afleveringen online. Netflix was alles behalve blij, maar heeft niet betaald. Het vijfde seizoen van Orange is the New Black staat vanaf 9 juni op Netflix.

Meer over