Trouwen met een wildvreemde in Married At First Sight

25 januari 2016 11:33 | tv-serie | Door Televizier

In het programma Married At First Sight stappen acht singles met wildvreemden in het huwelijksbootje. Het liefdesprogramma start op dinsdag 1 maart. 

De singles die deze gedurfde stap nemen, zien elkaar pas voor het eerst bij het altaar. Ze weten van tevoren helemaal niks over elkaar. Volgens RTL wordt met dit experiment de maakbaarheid van de liefde getest. De presentatie is in handen van Peter van der Vorst

Team van experts

De vrijgezellen worden aan elkaar gekoppeld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Een team van experts houdt de trouwkandidaten goed in de gaten. Na de bruiloft gaat het kersverse bruidspaar op huwelijksreis om elkaar te leren kennen. Terug in Nederland trekt het stel bij elkaar in en gaat het leven van alledag door. Na vijf weken komen de kandidaten terug bij de experts en staan ze voor de keuze: blijven ze getrouwd of rennen ze gillend weg?

Tweede kans

Het programma stond al eerder op de planning in 2013. Maar RTL blies toen de boel af omdat SBS een soortgelijk programma had. De SBS-variant Het Geheim van een goed Huwelijk flopte genadeloos. 

Meer over