Tweede seizoen CMC vanaf 21 januari

21 november 2017 10:54 | tv-serie | Door Televizier

© William Rutten

RTL 4 brengt de ziekenhuisserie CMC vanaf 21 januari terug op televisie. CMC is op die zondag het sluitstuk van een mooie serieavond.

CMC (Centraal Medisch Centrum) was vorig jaar een redelijk succes voor RTL 4. De serie gaat over ziekenhuisdirectrice Cleo de Waard (Ricky Koole) die in het eerste seizoen aan de slag ging bij het Centraal Medisch Centrum. Cleo had al snel door dat ze vooral was aangenomen om bezuinigingen door te ­voeren. En niet veel later ontdekte ze ook nog dat niet alles pluis was in Centraal Medisch Centrum. In het tweede sezoen gaan we zien of Cleo corrupt wordt of de corruptie juist aan de kaak stelt.

Victoria Koblenko

Voor het eerste seizoen werd een heel blik aan bekende acteurs opengetrokken. Er waren maar liefst vijftien vaste castleden onder wie Renée Soutendijk, Victoria Koblenko, Susan Visser, Lieke van Lexmond en Victor Löw.

Mooie serieavond

CMC krijgt op de zondagavond gezelschap van Moordvrouw (om 20.00 uur), en Soof, een nieuw begin (om 21.00 uur). CMC sluit om 22.00 uur deze veelbelovende serieavond af.

Meer over