Tweede seizoen voor Santa Clarita Diet

30 Maart 2017 10:26 | tv-serie | Door Televizier

© Netflix

Drew Barrymore blijft nog wat langer dood. Netflix maakte woensdag bekend dat de zombie komedie Santa Clarita Diet wordt verlengd met een tweede seizoen.

In het eerste seizoen volgen we Sheila (Drew Barrymore) en haar man Joel (Timothy Olyphant). Zij zitten met hun handen in het haar als ze erachter komen dat Sheila ondood is en alleen nog maar snakt naar mensenvlees. Dus zit er niks anders op dan samen, als een echt koppel, geschikte slachtoffers uit te zoeken om de honger van Sheila te stillen.

Cliffhanger

Het seizoen eindigt met Joel die in het ziekenhuis belandt en Sheila die steeds agressiever wordt en haar boosheid niet meer in bedwang kan houden. “We wilden de spanning blijven opvoeren en we wisten dat we wilden eindigen met een leuke cliffhanger als opstap naar een tweede seizoen”, vertelt Victor Fresco, de maker van de serie, aan Entertainment Weekly.

2018

De fans moeten nog wel even geduld hebben. De datum voor het tweede seizoen van Santa Clarita Diet is nog niet bekend, maar wordt verwacht in 2018.

Lees ook: Drew Barrymore bijna dood op de set van Santa Clarita Diet

Meer over