VARA neemt Overspel 3 al in productie

20 september 2013 11:00 | tv-serie | Door Televizier

Het tweede seizoen van Overspel moet nog worden uitgezonden, maar dat weerhoudt de makers van de VARA-serie er niet van om alvast een beginnetje te maken met het Overspel 3.

Op het tweede seizoen van de dramaserie Overspel moesten fans ruim twee jaar wachten. De VARA lijkt niet van plan om de trouwe kijker opnieuw zo lang te laten wachten, de omroep heeft het derde seizoen van de serie alvast in productie genomen.

Frank Ketelaar

Zo meldt BuzzE dat de makers van Overspel, schrijver Frank Ketelaar en producent Robert Kievit, momenteel al druk aan het werk zijn met het nieuwe seizoen. De derde reeks wordt vermoedelijk begin 2014 opgenomen.

Overspel 3

Over de inhoud van Overspel 3 wil de VARA niets zeggen, maar "alle acteurs die na seizoen 2 nog leven keren in principe terug", laten de makers weten.

Ook over de inhoud van Overspel 2 is niet veel bekend. De grote vraag is natuurlijk wat er gaat gebeuren met de relatie van fotografe Iris (Sylvia Hoeks) en advocaat Willem (Fedja van Huêt).

Mimoun Oaïssa

Het tweede seizoen kent in ieder geval een aantal nieuwe gezichten. Zo krijgt Mimoun Oaïssa een grote rol in Overspel 2. Hij speelt een vastberaden, pittbull-achtige Officier van Justitie die het onderzoek leidt naar de onverkwikkelijke zaken die in het eerste seizoen hebben plaatsgevonden.

Eerder werd al bekend dat onder anderen Sophie van Winden, Kees Boot, Mike Reus en Frederik Brom ook te zien zijn in het nieuwe seizoen.

Het tweede seizoen van Overspel begint op 26 oktober 2013 en wordt elke zaterdag om 21.30 uur uitgezonden op Nederland 1. Bekijk de trailer voor deel twee hieronder:

Meer over