VARA-serie Jeuk krijgt tweede seizoen

27 januari 2014 12:19 | tv-serie | Door Televizier

Nog meer gênante momenten voor acteur Thomas Acda in Jeuk. De VARA-serie krijgt een tweede seizoen. Regisseur Job Gosschalk maakte het nieuws bekend in een radioprogramma van Patrick Lodiers op Radio 1.

“Het ziet er goed uit voor Jeuk 2”, aldus Gosschalk. BNN-baas Lodiers vindt het ‘fantastisch’ dat de tv-serie een tweede seizoen is gegund.

Maandagavond

Jeuk doet het met gemiddeld een half miljoen kijkers goed op de maandagavond van Nederland 3. Het is nog onduidelijk wanneer Jeuk 2 op de buis komt.

Jeuk

In Jeuk spelen Thomas Acda en Jelka van Houten het echtpaar Thomas en Jelka. Inderdaad, deze nieuwe comedyserie blijft dicht bij de werkelijkheid. Het tweetal speelt een uitvergrote versie van zichzelf. Hun rollen zijn wel uit­geschreven, maar de acteurs improviseren er ook op los. En zo belanden ze telkens in de gênantste situaties.

De kijker kan er plaatsvervangende schaamte van krijgen. „Gedurende de aflevering voel je aankomen dat het misgaat, dat is het leuke aan deze serie”, vertelde Jelka van Houten.

Jeuk, iedere maandagavond om 21.20 uur op Nederland 3.

Meer over