Verhaallijn GTST-exit Ferry Doedens uitgelekt

3 oktober 2015 10:06 | tv-serie | Door Televizier

Ferry Doedens is nog tot eind december in GTST te zien, maar onbedoeld heeft hij nu al naar buiten gebracht hoe zijn personage Lucas Sanders uit de soap gaat.

Het nieuws kwam eigenlijk per toeval aan het licht. Toen Ferry eerder deze week bij Van der Vorst Ziet Sterren openhartig vertelde over zijn verslaving, kwam kort zijn iPad in beeld met daarop informatie over zijn laatste GTST-verhaallijn. 

RTL Boulevard onthult vertrek Ferry Doedens

Dit was niet onopgemerkt gebleven op de redactie van RTL Boulevard. Vrijdagavond kon Albert Verlinde dan ook melden hoe Lucas Sanders aan het eind van dit jaar Meerdijk gaat verlaten: hij loopt binnenkort een nieuwe vlam tegen het lijf en besluit zijn geliefde te volgen naar het buitenland.

Pelle

Oplettende fans zouden zelfs de naam van Lucas' lover al gespot hebben: Pelle. En wie de GTST-samenvattinkjes in de programmabladen al gelezen heeft, weet dat komende donderdag Lucas een leuke jongen tegenkomt die hem niet ziet staan. Zo lijkt het altijd te gaan bij de échte liefdes in het leven van Lucas Sanders. Zowel Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) als Bilal Demir (Sinan Eroglu) wilden niets van hem weten omdat ze nog in de kast zaten en zijn ex-man Menno Kuiper (Dave Mantel) liet hem ook weken links liggen.  

Lucas blijft leven

Een voorlichter van RTL heeft bevestigt dat Doedens op deze manier de soap gaat verlaten. Ook klopt het met eerdere claims van de acteur dat Lucas blijft leven. Het maakt het voor de schrijvers daarnaast des te makkelijker hem eventueel terug te laten keren in de soap. Zowel Ferry als veel van zijn collega's hopen dat dit niet al te lang op zich laat wachten.

Lees ook: Ferry Doedens gebruikte bijna dagelijks cocaïne

Meer over