Videoland kijkt terug op beste zomer ooit

Videoland, de online videodienst van RTL, heeft de beste zomer ooit achter de rug. Vooral de jongerenserie Nieuwe tijden heeft voor dat succes gezorgd. 

Met de serie Nieuwe tijden als grote klapper en Zwarte tulp, Gooische vrouwen en Flikken Maastricht heeft Videoland meer dan 200 procent nieuwe gebruikers weten binnen te harken. De gebruikers keken zo’n vijf keer langer naar series dan vorig jaar.

Nieuwe tijden

In de hoop om meer jongeren te trekken is Nieuwe tijden gemaakt voor RTL 4 en Videoland. Het platform laat weten dat jongeren hun weg weten te vinden naar Videoland. Het vervolg van de serie wordt exclusief op Videoland uitgezonden.

Weemoedt

Ook internationale producties doen het goed bij Videoland. Secret diary of a callgirl, Marvel agents en Switched at birth dragen bij aan de goede zomermaanden in juli en augustus. Nieuwe titels zijn Weemoedt, een tweede reeks van Nieuwe buren, Young Pope en 12 Van Oldenheim. Weemoedt vertelt het verhaal over een artiestenmanager die, nadat zijn vrouw ervandoor is gegaan, helemaal doorslaat. 

Meer over:

Reageren