Vierde seizoen Danni Lowinski?

1 April 2015 16:41 | tv-serie | Door Televizier

Het einde van het derde seizoen van Danni Lowinski is alweer aangebroken. De grote vraag is of er een vervolg komt voor de populaire advocate.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Danni’s vader Piotr (Michiel Romeyn) neemt een vrouw mee naar huis. De dame in kwestie is meteen van plan te blijven. Dit tot ongenoegen van Danni (Marlijn Weerdenburg). Ze stelt haar oude heer dan ook een ultimatum in deze laatste aflevering van Danni Lowinski. Gelukkig kan de advocate haar zinnen verzetten als een jongen haar hulp inroept. Hij wordt beschuldigd van stalking, maar beweert onschuldig te zijn.

Vierde seizoen

Met deze aflevering komt er een eind aan het derde seizoen van Danni Lowinski. Of er een vierde seizoen komt is nog niet bekend, maar hoofdrolspeelster Marlijn Weerdenburg hoopt van wel. „Ik ga zo op voor een vierde”, vertelt ze aan het ANP. „Ik word hier omgeven door fantastische mensen, dus waarom zou ik dat niet willen?”

Miss Molly & Me

Of het vierde seizoen van Danni Lowinski er nou komt of niet, Marlijn hoeft in ieder geval niet te vrezen voor het beruchte zwarte gat. Ze heeft genoeg om handen; zo is ze momenteel bezig met een nieuwe theatertour met haar band Miss Molly & Me. Hierin kruipt ze samen met haar muzikale partner Helge Slikker in de huid van het roversduo Bonnie & Clyde.

Rik van de Westelaken

Daarnaast werkt ze aan twee filmscripts, waarvan ze er een samen schrijft met Rik van de Westelaken, haar maatje uit Wie Is de Mol?. Ook werkt ze samen met regisseur Basha de Bruijn aan de online te verschijnen dramaserie Dertig.

Dat filmscript van Marlijn en Rik schijnt heel leuk te worden

Meer over