Vijfde seizoen Prison Break: uitzenddatum bekend

12 januari 2017 11:45 | tv-serie | Door Televizier

We hebben er lang op moeten wachten (8 jaar), maar de datum voor het nieuwe seizoen van Prison Break is eindelijk bekend! Vanaf 4 april kunnen we weer genieten van Michael Scofield (Wenthworth Miller) en zijn broer Lincoln. 

Het meest opvallende aan het vijfde seizoen: Michael leeft! Dit bleek al meteen uit de nieuwe trailer die vorig jaar online kwam. Hierin zagen we ook dat Sarah en gevangenen T-Bag, Sucre en T-Note een rol hebben in het nieuwe seizoen. Michael zit weer eens in de gevangenis en de rest gaat proberen hem te bevrijden.

Dominic Purcell

Woensdag maakten Prison Break en Dominic Purcell, die de rol van Lincoln speelt, het nieuws via Instagram bekend. FOX publiceerde vervolgens een tweede trailer van het nieuwe seizoen.

Gebroken neus

Dat de acteurs niet zonder gevaar een scène opnemen, liet Purcell een paar maanden geleden weten via Instagram. Tijdens een scène viel een ijzeren staaf op zijn hoofd, hierdoor brak zijn neus op twee plaatsen. Volgens de dokters heeft Purcell geluk gehad en had het veel erger met de acteur kunnen aflopen.

 

It’s time to break out.

Prison Break keert 4 april terug op zender Fox. Wanneer de serie in Nederland wordt uitgezonden, is nog niet bekend.

Meer over