Vince Vaughn: 'True Detective 2 wordt compleet anders'

16 februari 2015 11:15 | tv-serie | Door Televizier

© Jessica Miglio / DreamWorks II Distribution Co., LLC.

Het was een van de beste series van vorig jaar, langzaam wordt er meer bekend over het vervolg. Vince Vaughn: 'True Detective 2 wordt compleet anders.'

Langzaam maar zeker wordt er meer bekend van het vervolg op True Detective, een van de beste series van afgelopen jaar. In het eerste seizoen schitterden Woody Harrelson en Matthew McConaughey als twee detectives die in zompig Louisiana op zoek waren naar een seriemoordenaar. Seizoen 2 is in de maak, met een andere cast, ander verhaal en een andere setting.

Vince Vaughn

De lat ligt hoog, zeker ook op acteergebied, dus opvolgers Colin Farrell en Vince Vaughn moeten flink aan de bak. De laatste is niet geïntimideerd, zo zegt hij in Playboy, omdat de seizoenen niet te vergelijken zijn.

"Nic Pizzolatto is zo'n goede schrijver en heel veel wordt bepaald door zijn verhalen. Ik vind dat Woody en Matthew het fantastisch hebben gedaan in het eerste seizoen. Maar dit seizoen is helemaal anders. Een totaal ander verhaal, met eigen personages. De enige overeenkomst is de kwaliteit van het materiaal."

True Detective 2

Vince, hier op de foto in de film Delivery Man, speelt in het tweede seizoen van True Detective een criminele meesterschurk die probeert een eerlijk bedrijf op te zetten. "Ik wil deze serie zien, niet omdat ik er in zit, maar omdat ik fan ben van het scenario." 

HBO, de betaalzender waarop True Detective te zien is, heeft nog geen premièredatum voor het tweede seizoen vastgesteld.

Lees ook:
Netflix showt de nieuwe trailer van de spannende thrillerserie Bloodline.

Meer over