Volop filmsterren in het nieuwe Simpsons seizoen

21 juli 2014 14:58 | tv-serie | Door Televizier

© FOX

De Simpsons mogen dan wel de langstlopende Amerikaanse (animatie)serie zijn, Homer, Bart en de rest zijn populairder dan ooit. Sterren staan in de rij hun stem te mogen lenen.

Komend seizoen van de tekenfilmreeks, alweer het 26e, verzorgen bekende namen als Liam Neeson, Willem Dafoe en schermlegende Jane Fonda een gastoptreden.

Jane Fonda loves Mr. Burns

Zonder al teveel over het nieuwe seizoen te verklappen, kon de Amerikaanse zender FOX al wel vertellen dat Fonda (77) een oude liefde van de sinistere Mr. Burns zal spelen. Dafoe kruipt in de huid van een leraar die het behoorlijk aan de stok krijgt met Bart.

Simpsons en Family Guy crossover

Naast Hollywoodsterren spelen ook grote namen uit andere animatieseries een gastrol. Zo komt de robot Bender uit Futurama langs uit het jaar 3000, maar waar fans zich het meest op verheugen is de crossover tussen The Simpsons en Family Guy. De twee series waren ooit geduchte concurrenten, en over en weer betichten de makers elkaar van het betere jatwerk, maar het is er toch van gekomen.

The Simpsons Guy

In een uurlange special getiteld The Simpsons Guy is in september te zien hoe de Griffins naar Springfield komen voor een bezoekje. Dat belooft een historische ontmoeting tussen Homer en Peter Griffin en ook wordt reikhalzend uitgekeken naar de herrie die Stewie en Bart samen gaan schoppen.

Meer over