Voltallige cast maffiaserie La Famiglia gepresenteerd

15 juni 2016 13:33 | tv-serie | Door Televizier

AVROTROS heeft de voltallige cast van de nieuwe dramaserie La Famiglia gepresenteerd. Naast Teun Kuilboer zullen ook Joke Bruijs en Ariane Schluter hoofdrollen vertolken.

De cast van de nieuwe dramaserie La Famiglia is een mengeling van Nederlandse en Italiaanse acteurs. Naast Teun Kuilboer, Joke Bruijs en Ariane Schluter zullen Hein van der Heijden, Gijs Blom en Eva Laurenssen de Nederlandse hoofdrollen vertolken. De Italiaanse hoofdrolspelers zijn Gigio Morra en Gigi Savoia. 

Culemborg

De serie vertelt het verhaal van een Nederlands-Italiaanse familie. Marloes Esposito (Ariane Schluter) runt samen met haar man Salvatore (Hein van der Heijden) het Italiaanse restaurant Il Baffo in een Nederlands dorp, waarvoor Culemborg model staat. In de kelder runnen haar schoonvader Giancarlo (Gigi Savoia) en zwager Pasquale (Gigio Morra) een incassobureau, waar dubieuze praktijken plaatsvinden. Bordeelhouder Joop (Frans van Deursen) komt regelmatig op bezoek bij Giancarlo en Pasquale.

Crimineel verleden

Marloes zet alles op alles om een normaal leven te leiden in Nederland, maar de Italiaanse gezinsleden, waaronder zwager Franco (Teun Kuilboer), maken het haar lastig. Het criminele verleden van opa Giancarlo heeft ook consequenties voor het gezin, zelfs voor de Hollandse (klein)kinderen Angelo (Gijs Blom) en Giulia (Eva Laurenssen).

Illegaal netwerk

Het gezin raakt langzaam verstrikt in een illegaal netwerk en ingewikkelde relaties. Marloes' moeder Annie (Joke Bruijs) steelt kleding en Leonie (Fockeline Ouwekerk), de ex van Franco, heeft een intieme band met Angelo, de zoon van Marloes. Tot overmaat van ramp verschijnen er oude bekenden van Giancarlo op de stoep. Zij hebben nog een rekening bij hem open staan. 

La Famiglia is vanaf 8 september 2016 om 20.30 uur te zien bij NPO 1. 

Meer over