Voor $20.000 zit je in Game of Thrones (tot aan je dood!)

11 juni 2014 10:04 | tv-serie | Door Televizier

© Nick Briggs - HBO

Voor nog geen 15.000 euro doe je mee in het nieuwe Game of Thrones-boek. En als bonus: schrijver George R.R. Martin verzekert je van een vroegtijdige dood.

Hij bedenkt zoveel personages, dat een sterfgeval eerder een oplossing dan een probleem is. Sterker nog: Game of Thrones-schrijver George R.R. Martin heeft al verschillende hoofdpersonages op een gruwelijke manier om zeep geholpen. En nu kan jou hetzelfde overkomen.

Lied van Vuur en IJs

Website People.com meldt dat de beroemde schrijver twee fans de kans biedt om in zijn langverwachte nieuwe boek te figureren.

Niet alleen mag je meedoen in het volgende hoofdstuk van de Lied van Vuur en IJs-saga, er is nog een bonus ook. George R.R. Martin brengt jouw personage gegarandeerd om het leven. Met een zwaard, met gif... alles is mogelijk.

Misschien wordt je wel verbrand door een van de draken van Dany. Hoe cool zou dat zijn?

George R.R. Martin

Maar dat grapje kost wel flink wat geld. George R.R. Martin zamelt dollars in voor het goede doel: een opvang voor wolven in het Amerikaanse Santa Fe.

De eerste twee personen die $20.000 (omgerekend 14.775 euro) schenken, komen in het nieuwe boek terecht, maar er valt meer te winnen. Zoals een reis naar de wolvenopvang, compleet met diner, helikoptervlucht en de kans om de auteur alles te vragen wat je maar wilt (en er zijn nogal wat vragen die om een antwoord smeken).

George R.R. Martin hoopt zo $500.000 op te halen voor zijn goede doel. Bekijk hieronder zijn oproep.

Game of Thrones is inmiddels de populairste HBO-serie allertijden (zelfs nog boven The Sopranos).

Meer over