Walking Dead voegt drie nieuwe castleden toe in seizoen 8

20 april 2017 15:23 | tv-serie | Door Televizier

© AMC

De vaste cast van The walking dead wordt uitgebreid met drie nieuwe leden als de horrorshow dit najaar terugkeert voor haar achtste reeks.

Het gaat om drie bestaande personages die worden bevorderd van gastrol tot volwaardig castlid. Al blijft niemand in The walking dead z'n leven zeker natuurlijk.

Simon, Enid en Jadis

Het gaat om acteur Steven Ogg, die de rol van Negan's rechterhand Simon vertolkt, actrice Katelyn Nacon, een tienermeisje uit Alexandria met een oogje op Carl en Pollyana MacIntosch (foto), beter bekend als Jadis, de leidster van de mysterieuze voddenpikkers op de vuilnisbelt.

Beschaving bouwen

In het achtste seizoen draait het volgens de makers meer dan ooit om het maken en behouden van een samenleving. Producent Scott Gimple: "Dit wordt een essentieel seizoen wat betreft de vraag wat voor wereld de overlevenden willen maken. Er gaat een bijna politieke machtstrijd ontstaan tussen Ricks groep en de groeperingen van de Hilltop en The Kingdom. Iedereen is bezig z'n eigen beschaving te bouwen, de dreigende dictatuur van Negan raakt iedereen."

Meer over