Will & Grace komen nu écht terug

19 januari 2017 10:47 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot YouTube

Eindelijk weten we het zeker, het nieuwe seizoen van Will & Grace is een feit. Tien jaar geleden was de serie voor het laatst op tv, dus het is tijd voor een reünie.

Foto’s en filmpjes op social media leidden tot geruchten voor een nieuw seizoen van Will & Grace. Uiteindelijk bleek het een groter domper en ging het om een verkiezingsspotje voor Hillary Clinton. Dit was wel de aanzet voor onderhandelingen over een nieuw seizoen. Daarna volgden meer ontkenningen en geruchten, maar nu is er geen ontkennen meer aan.

 

Baanbrekende serie

NBC bevestigde woensdag het nieuws. “We zijn verheugd dat een van de leukste en meest bepalende comedyseries uit de NBC-geschiedenis terugkeert. Deze baanbrekende serie voor homorechten en politieke bewustwording, vermomd als hogesnelheidstrein van geestige popcultuur, keert terug naar de zender waar die thuishoort.”

Acteurs op social media

Eric McCormack, Debra Messing, Sean Hayes en Megan Mullally, die allen geen steek ouder zijn geworden, keren terug in hun oude rol en lieten via social media weten blij te zijn met de terugkeer van de comedyserie.

Sean Hayes is al het carpoolen naar het werk aan het regelen.

 

Waarop Eric McCormack akkoord gaat, op één voorwaarde.

 

Eind 2017

We moeten nog even geduld hebben, want het nieuwe seizoen wordt eind 2017 uitgezonden op NBC. Wanneer de serie naar Nederland komt, is nog niet bekend.

Meer over