Will & Grace reboot zonder kinderen

3 Augustus 2017 09:21 | tv-serie | Door Televizier

© Screenshot YouTube

De kinderen van Will en Grace keren niet terug als de comedyserie eind september haar comeback maakt in de Verenigde Staten. Volgens de makers zou het kroost niet passen in de show.

In 2006 werd tijdens de laatste aflevering van Will & Grace een sprong in de tijd gemaakt. Zowel Will als Grace bleken studerende kinderen te hebben, maar van de kleine Ben en Laila ontbreekt straks ieder spoor in de reboot

Vrijgezel

Ook hoeven kijkers niet te rekenen op Grace's echtgenoot Leo (Harry Connick Jr.) en Will's man Vincent (Bobby Cannavale). Beide hoofdrolspelers zijn vrijgezel én wonen weer in hetzelfde appartement in New York, alsof de tijd heeft stilgestaan.

"Slechte ouders"

Volgens makers David Kohan en Matt Mutchnik was het een lastige, maar onvermijdelijke beslissing om de kinderen en echtgenoten te schrappen: "Als we ze erin hadden gelaten, zou het een serie zijn geworden over ouder zijn, omdat dat je eerste prioirteit is als je kinderen hebt.  Als de kinderen geen eerste prioriteit waren geweest, zou het een serie over hele slechte ouders geworden zijn. Maar we wilden geen serie maken over goede of slechte ouders. We wilden een serie maken over Will en Grace"

Will & Grace keert op donderdag 28 september terug op de buis bij NBC.

Meer over