Wordt Jon Snow een White Walker?

22 juni 2017 14:21 | tv-serie | Door Televizier

© HBO

De nieuwe posters van Game of Thrones beloven weinig goeds voor de menselijke hoofdrolspelers van de serie. Zelfs Jon Snow ziet eruit als een white walker.

En niet alleen hij, ook Tyrion, Cersei en Jaime Lannister, Sansa, Arya en Bran Stark, Daenerys Targaryen, Brienne, Littlefinger, Tormund en Theon Greyjoy hebben ineens allemaal van die ijskoude blauwe zombie-ogen. Bovendien is de reflectie van de Night King te zien in de pupillen van alle Game of Thrones-personages. De engste white walker van allemaal is dus heel dichtbij.

Lees ook: Er zullen ongetwijfeld wat extra doden bijkomen in het nieuwe seizoen

IJzeren Troon

In het minst erge geval worden Westeros en Jon Snow en de rest aangevallen door een leger van White Walkers en komt de Night King op de IJzeren Troon terecht. Winter is tenslotte niet voor niets here in Game of Thrones.

Oorlogen

Naast de invasie van de white walkers krijgen de inwoners van de verschillende koninkrijken ook flink last van hun soortgenoten. Zo landt Daenerys eindelijk in Westeros, en de moeder der draken heeft het niet best voor met koningin Cersei. De schepen van de familie Greyjoy komen intussen aan in Blackwater Bay voor hun eigen oorlog.

Het nieuwe seizoen van Game of Thrones is vanaf 17 juli te zien bij Ziggo. En helaas alleen bij Ziggo.

HBO heeft ook een nieuwe trailer van het 7de seizoen online gezet.

Meer over