YouTuber maakt gerechten uit bekende films en tv-series

Altijd al willen weten hoe de ribbetjes van Freddy uit House of Cards smaken? Of Ross’ sandwich uit Friends? Dat kan: Andrew Rea maakt gerechten uit bekende tv-series en films in zijn YouTube-serie Binging with Babish.

Vanuit zijn eigen keuken laat Rea stapsgewijs zien hoe je de bekende gerechten klaarmaakt. Zo komt de grote chocoladetaart uit Matilda voorbij, net als Freddy's ribbetjes uit House of Cards en de 'moon waffles' van Homer Simpson uit The Simpsons

Doorslag

De video waarin Rea ‘The Moistmaker’ van Ross Geller uit Friends bereidt, gaf voor hem de doorslag om verder te gaan met zijn kookfilmpjes. Rea kreeg dan ook veel enthousiaste reacties op zijn kookkunsten. Momenteel is de video bijna twee miljoen keer bekeken.Tekst loopt verder onder de video's.

Apfelstrudel

Rea is zelf groot liefhebber van films en series. Hij is geen professionele kok, maar bereidt zijn online kooklessen wel goed voor. Wanneer hij geen officieel recept heeft, speurt hij uren om het origineel zo goed mogelijk te evenaren. Soms gebruikt hij ook Google Translate, bijvoorbeeld voor de apfelstrudel uit de film Inglorious Bastards.

Benieuwd naar de apfelstrudel? Bekijk hieronder het filmpje:

 

Meer over:

Reageren