Yvon Jaspers presenteert nieuw seizoen KRO's Liefs Uit…

3 juli 2014 12:25 | tv-serie | Door Televizier

28 augustus start het vierde seizoen van KRO's Liefs Uit… Yvon Jaspers volgt acht verliefde Nederlanders die samen met hun buitenlandse partner een toekomst in ons koude kikkerlandje op willen bouwen.

Yvon Jaspers zoekt in net als in alle andere seizoenen van Liefs Uit… de verliefde stellen op, om de mooie en zware momenten in Nederland en in het buitenland mee te beleven.

Liefs Uit…

Na maanden of soms zelfs jaren bezig te zijn geweest met de verblijfspapieren verwelkomen de verliefde Nederlanders hun grote liefdes uit het buitenland om hier een gezamenlijk leven op te bouwen. Dit gaat niet altijd zo makkelijk als je zou denken. 

Yvon Jaspers

Yvon Jaspers maakte eerder al drie seizoenen van het programma, maar de bijzondere liefdesverhalen raken de presentatrice nog altijd. "Zelfs in het vierde seizoen van Liefs Uit... ben ik vaak gegrepen door de prachtige liefdesverhalen die we een jaar hebben gevolgd. Jonge mensen die hun leven totaal op zijn kop zetten om maar bij elkaar te zijn.’’ 

Bijzonder verhaal

Dit seizoen komt het bijzondere verhaal van Fabian aan bod. ‘’Fabian, die na zes jaar 'lange afstandsrelatie' met Sofia uit Mexico, haar eindelijk ten huwelijk vraagt. Na een romantische bruiloft moet hij in zijn eentje weer naar Nederland. Simpelweg omdat zij nog geen verblijfsvergunning heeft’’, vertelt Yvon Jaspers. 

Samen zijn

Willeke Alberti zong er al over: ‘’Samen zijn is samen lachen, samen huilen, leven door dicht bij elkaar te zijn.’’ In Liefs Uit… is samen zijn de sleutel naar succes. Zonder dit verlangen bestond het programma volgens Yvon Jaspers niet. ‘’Samen zijn, daar gaat het om. De liefde vieren. Maar dat dat voor stellen van verschillende nationaliteiten een ongelooflijke strijd kan, zie je in deze nieuwe serie Liefs Uit…" 

Het is niet de enige presentatieklus van Yvon Jaspers. De presentatrice gaat samen met Joris Linssen Hello Goodbye presenteren.

Meer over