Zangwedstrijd voor War Child in Jij

7 april 2016 12:22 | tv-serie | Door Televizier

In de televisieavond Jij&Ik krijgen ouders en kinderen de kans hun zangkunsten te laten horen. Dit doen ze om geld in te zamelen voor het goede doel.

Na de succesvolle Friends for War Child-uitzending in 2015 slaan de EO en War Child opnieuw de handen ineen. Op 29 juni zal in de tv-show Jij&Ik geld ingezameld worden voor kinderen in oorlogsgebieden.

Jij&Ik

In Jij&Ik krijgen ouders en hun kinderen, van 7 tot en met 16 jaar, de kans om te schitteren op een groot podium. Meedoen aan het programma is simpel. De ouders en kinderen nemen een filmpje op waarop ze de sterren van de hemel zingen. Deze uploaden ze vervolgens op YouTube.

De allerbesten

De 25 best bekeken video's zullen daarna beoordeeld worden door Marco Borsato en zijn dochter Jada. Marco en Jada kiezen hier de zes beste duo's uit en zij mogen optreden in Jij&Ik. De avond zelf wordt aan elkaar gepraat door Tooske Ragas en de zanger zelf.

Het goede doel

Marco zet zich al 15 jaar in voor War Child. Hij maakt zich hard voor kinderen die leven in oorlogsgebieden en wil hun verhaal naar buiten brengen. 

Meer over