Zesde seizoen voor Prison Break

14 december 2017 13:10 | tv-serie | Door Televizier

© Brendan Meadows / FOX

Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell is een zesde seizoen van Prison Break in de maak. Dat laat hij weten op zijn Instagrampagina. 

Over het zesde seizoen van de serie wordt veel gespeculeerd. Eerder liet andere hoofdrolspeler Wentworth Miller weten een scenario te hebben voor het volgende seizoen. Helaas voor Miller werd het idee waarin hoofdrolspelers Michael en Lincoln ontvoerd worden door een superfan en ze van de gijzelaar de eerste vijf seizoenen moeten naspelen, vriendelijk afgewezen.

‘Uitgemolken’                

Toch brengt collega Dominic Purcell het nieuws dat ze bezig zijn met het zesde seizoen. Dat is opmerkelijk, omdat de vijfde reeks erg slecht werd ontvangen door fans en recensenten . De reboot, die acht jaar na het stoppen van de serie volgde, werd met de grond gelijk gemaakt. "Als je de botten van Prison Break opgraaft, een serie die draaide om één trucje en al compleet uitgemolken was, helpt het mogelijk om met betere scripts te komen, “schreef de Hollywood Reporter destijds.

T-Bag

Wat ook niet meehelpt is het recente nieuws dat Robert Knepper beschuldigd wordt van seksuele intimidatie. De acteur, die vanaf de start in 2005 de rol van T-Bag vertolkt, zal waarschijnlijk niet worden gevraagd weer in de rol van enge misdadiger te kruipen.

De makers van Prison Break en de televisiezender FOX hebben nog niet officieel bevestigd dat er een nieuwe reeks afleveringen komt.

Meer over