Zomercliffhanger GTST grootser dan ooit

23 juni 2015 12:44 | tv-serie | Door Televizier

© RTL Nederland

De traditionele zomercliffhanger van Goede Tijden Slechte Tijden belooft dit seizoen spannender dan ooit te worden, zo blijkt uit de eerste beelden.

Er staat weer heel wat te gebeuren in soapdorp Meerdijk en het is maar zeer de vraag of ook dit jaar iedereen ongeschonden de zomer in gaat.

Bing bang boem

RTL gaf vandaag een veelzeggende foto vrij van Bing (Everon Jackson Hooi) en zijn nieuwe schoonvader Ludo (Erik de Vogel). Bings relatie met Nina zit de pater familias niet lekker, toch besluit hij hem uit te nodigen voor een potje kleiduifschieten in de vrije natuur. Maar zo te zien loopt dat niet helemaal goed af. Krijgt het tweetal ruzie en mikt de temperamentvolle Bing op iets anders dan een kleiduif of is er iets heel anders aan de hand?

Exit Oscar Aerts?

Vincent (Oscar Aerts) komt eindelijk tot de conclusie dat hij nooit een normale band op kan bouwen met zijn moeder Maxime. Hij besluit daarom te vertrekken naar Amerika om daar van X Selfie een wereldsucces te maken. Tijdens zijn afscheidsfeest, waar zo'n beetje iedereen aanwezig is, lopen de zaken danig uit de hand. De volgende ochtend worden Rikki, Thijs, Sjoerd, Maxime, Anna, Sacha, Lucas en Jef wakker op plekken en situaties die hun leven totaal op de kop gaan zetten.

Wiet in de wolken

Ook Wiet (Pip Pellens) krijgt de verrassing van haar leven. Als ze wakker wordt na het feest ontdekt ze dat hoog in de lucht zit... met een wildvreemde jongen. De allerlaatste GTST van dit seizoen is te zien op vrijdag 3 juli.

Meer over