Spannend

Makers van Penoza komen met nieuwe serie Anoniem

18 maart 2022 14:40 | tv-series | Door Esther Hut

© Romy Treebusch

Het einde van Penoza zal voor veel velen een groot gemis zijn, maar goed nieuws. De makers van Penoza, Regisseur Diederik van Rooijen en producent NL Film, komen met een nieuwe spannende crimeserie.

De opnames voor de nieuwe serie Anoniem gaan dit weekend al van start. De serie zal bestaan uit tien afleveringen. Dat heeft BNNVARA bekendgemaakt.

Jeroen Spitzenberger

De serie gaat over het echtpaar Jurre (Jeroen Spitzenberger) en Saar (Anniek Pheifer). Zij wonen met hun kinderen in Rotterdam. Saar werkt als Officier van Justitie aan een grote zaak en Jurre is leraar geschiedenis op een middelbare school. Ze blijken allebei een eigen geheime strijd te voeren, maar weten dit niet van elkaar.

Andere acteurs

Acteurs Jouman Fattal, Teun Luijkx, Roeland Fernhout, Marcel Hensema, Guido Pollemans en Peter Blok hebben ook een prominente rol in de serie weten te bemachtigen. Het scenario is daarnaast geschreven door regisseur Diederik van Rooijen.

Wanneer Anoniem precies te zien is, is niet nog bekend. Maar de verwachting is dat we komende winter het resultaat gaan zien op NPO3.  

Meer over