Waargebeurd

Chantal Janzen en Tina de Bruin werken aan 'gênante' Videoland-serie

20 juni 2023 14:54 | videoland | Door Faye Heijnis

© William Rutten/ANP
Chantal Janzen is druk aan de bak voor Videoland. Naast een dramakomedie over samengestelde gezinnen komt de presentatrice ook met een serie waar ze samen met actrice en cabaretière Tina de Bruin in speelt.  

En die belooft naar hun eigen zeggen gênant te worden.

Videoland-serie Chantal Janzen en Tina de Bruin 

De serie is gebaseerd op gebeurtenissen en situaties die de collega's echt hebben meegemaakt. "Helaas, want het zijn voornamelijk gênante situaties", zegt Tina in de nieuwe &C, het blad van Chantal Janzen. "En scènes waarin we laten zien wat we eigenlijk hadden willen doen of zeggen toen we daar met onze bek vol tanden stonden", vult Chantal aan.

Geen nee durven zeggen

Zo noemen de dames geen nee durven te zeggen tegen klussen als voorbeeld. "Ik denk dat tachtig – misschien wel negentig – procent van mijn carrière bestaat uit dingen die een ander niet kon of wilde doen. Soms moet je ook gewoon je huur betalen. Zeker in het begin werkt het gewoon zo", zegt Tina, die ook meemaakt dat mensen haar naam volledig vergeten. "Ik vind het lekker dat ik een beetje in de luwte blijf – laat mij maar in een hoekje observeren – maar het zijn natuurlijk wel leuke situaties om uit te putten." 

De naam en releasedatum van de Videoland-serie is nog niet bekend.

Meer over