Comeback

De Lama's komen met nieuwe shows én Videoland-serie

30 april 2022 10:45 | videoland | Door Faye Heijnis

© William Rutten
Goed nieuws voor fans van De Lama's. De heren, die nu optreden onder de naam Tafkal (the artists formerly known as Lama's), gaan nieuwe shows geven én maken een Videoland-serie. 

Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers strijken van februari tot juni 2023 neer in theaters door heel Nederland én in België. Dit onthulden de heren vrijdag in Jinek.

De Lama's maken comeback 

Van 2004 tot en met 2008 was De Lama's een enorm succesvol tv-programma. Het improvisatietheater had een enorme schare fans, maar na vier jaar kwam er toch een eind aan bij BNN. In 2019 keerden De Lama's terug op de bühne, in de Ziggo Dome. In 2020 verzorgen de mannen een online improvisatietheater. En nu, in totaal achttien jaar na de start van De Lama's, maken de grapjassen opnieuw, maar nu écht hun comeback. Onder een andere naam wel dus, om juridische redenen. 

Theatershows Tafkal

Tafkal gaat van februari tot juni 2023 in theaters in onder meer Maastricht, Den Haag, Groningen en Den Bosch optreden. De groep slaat ook België niet over en strijkt neer in Gent en Antwerpen. Wil je gaan, wees dan snel met kaartjes kopen, want ze vliegen over de toonbank. 

Tafkal op Videoland

Naast de theatershows, maken Ruben Nicolai, Tijl Beckand, Ruben van der Meer, Jeroen van Koningsbrugge en Patrick Lodiers zes afleveringen voor Videoland. Wanneer die precies te zien zijn, is nog niet bekend.

In Jinek vertelden de heren meer over hun comeback. Bekijk het hieronder terug: 

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Meer over