Puike pruikenparade

Dit zijn de tien kandidaten van Drag Race Holland

8 september 2020 08:23 | videoland | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Mark Engelen
De kandidaten van Drag race Holland zijn bekend: tien bonte queens gaan onder leiding van Fred van Leer de strijd aan voor de titel Drag Superstar.

In Drag race Holland, gebaseerd op de populaire Amerikaanse reeks RuPaul's drag race, nemen tien getalenteerde drag artiesten het tegen elkaar op.

Lip sync for your life

Ze moeten zich bewijzen aan de hand van make-up, design en acteerchallenges. De twee minst presterende queens strijden voor hun plek in de show tijdens de lip sync battle. Degene met de minste performance vliegt eruit. Met klinkende namen als Envy Peru, Madame Madness en Sederginne belooft het alles behalve saai te worden.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Jahoor meiden! Gooi die tank maar vol, want de cast van #DragRaceHolland is zojuist bekend gemaakt! Wát een fantastische cast reveal en photoshoot! Heel fijn om te zien dat wij van Pruikentijd ze ALLE TIEN goed hadden! Geen nieuwe gezichten voor ons dus, maar dat maakt de foto’s niet minder beeldig! We mogen trots zijn op onze meiden! Een nieuwe podcast staat MORGEN voor je online! Onze nieuwe host @divdavd maakt zijn debuut en we bespreken natuurlijk ALLES rondom deze cast reveal. Dus houd deze pagina in de gaten! Welke queen is nu al jouw favoriet? Wie heeft je het meest verrast? Welke look springt er het meeste uit voor jou? Brand los in de comments! #dragraceholland

Een bericht gedeeld door Pruikentijd / Wigtime 👸🏽 (@dragracepodcast) op

Drag race Holland is vanaf vrijdag 18 september wekelijks te zien op Videoland.

Meer over