'Contrast'

Famke Louise maakt vervolg op docu-reeks over zichzelf

7 November 2019 09:43 | videoland | Door Televizier

© screenshot Beau
Famke Louise werkt aan een tweede editie van de Videoland-documentaireserie over haar leven. Dat vertelde de zangeres woensdagavond bij Beau. Deel 2 zal in 'groot contrast' staan met het eerste deel.

Waar tijdens het eerste deel van Famke Louise, de documentaire veel aandacht was voor met name de negatieve aandacht die de zangeres sinds het begin van haar carrière krijgt, zal de focus daarin het vervolg veel minder op liggen. Het gaan namelijk een stuk beter met de 20-jarige Almeerse.

Spotlights dankzij kritiek

De vele negatieve reacties, waarmee ze vaker in het nieuws was dan met haar muziek, hebben er namelijk toe geleid dat Famke nog steeds in de spotlights staat, erkent ze. "Die negatieve aandacht heeft er wel voor gezorgd dat ik hier nu in de studio bij Beau zit. Aan het einde van de dag praten mensen wel over mij en dat helpt mij verder in mijn carrière. Dus daarvoor wil ik de haters eigenlijk bedanken."

'Meisje werkt hard'

Na de vierdelige documentaire, gemaakt door JayJay Boske en Leo Roelandschap, die te zien is bij Videoland, werd Famke verrast door positieve aandacht. "Ik had helemaal niet verwacht er positieve reacties zouden komen van de mensen", vertelde Famke aan Beau. "Mensen hebben gezien: dit meisje werkt echt hard en de manier waarop mensen haar behandelen is niet cool."

Wanneer deel 2 te zien is, is nog niet bekend. De vierdelige reeks Famke Louise, de documentaire is te zien via Videoland.

Meer over