Tweede kans

Videoland zoekt nog naar match voor Maxime uit MAFS

24 februari 2020 11:26 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Wesley de Wit
De huwelijken uit Married at first sight zijn niet allemaal successprookjes. Videoland wil dat een aantal deelnemers aan het RTL-programma alsnog de liefde vindt en heeft zodoende Married at first sight: second chance in het leven geroepen. Maxime wacht daarvoor nog altijd op haar droomman.

Singles die we konden zien in MAFS en die de liefde nog niet opgegeven hebben, worden door de streamingdienst van RTL een handje geholpen in hun nieuwe zoektocht naar de liefde. En bijkomend voordeel voor ze; er hangt geen trouwerij aan vast. Maxime trouwde in seizoen vier met Nick en tot en met de huwelijksreis zag het er allemaal goed uit. Maar bij thuiskomst gooide Nick al snel de handdoek in de ring en meldde hij zich aan op Tinder. Nu staat Maxime weer open voor een man.

Deelnemers

Ook Marcel (seizoen 3) en Milly (seizoen 4) zijn gestrikt door Videoland. Voor hen is al een match geregeld en Maxime wacht met smart op haar nieuwe vent. Wanneer Married at first sight: second chance op Videoland verschijnt, is nog niet bekend.

Meer over