Boekverfilming Peter R. de Vries

Monic Hendrickx en Melody Klaver in serie Een Moord Kost Meer Levens

20 juni 2023 13:40 | videoland | Door Faye Heijnis

© ANP
De Videoland-serie Een Moord Kost Meer Levens wordt verzekerd van een steengoede cast. Naast Jacob Derwig en Chris Peters spelen ook Monic Hendrickx en Melody Klaver een rol in de verfilming van het boek van Peter R. de Vries.
Het is nog niet precies duidelijk welke personages Monic en Melody gaan vertolken in deze serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Peter R. de Vries schreef in 1994 het boek Een Moord Kost Meer Levens over het leven van Paul Spruit. 

Over Een Moord Kost Meer Levens 

Pauls vader Gerard wordt in 1974 gearresteerd voor de moord op twee kinderen. Dat zet het leven van de familie Spruit flink op z'n kop. Als de gewelddadige ex van Pauls moeder bij hun in huis komt wonen, loopt het nog meer uit de hand. Omdat aangiftes niets uithalen neemt Paul het recht in eigen hand en steekt hij zijn stiefvader in blinde woede dood. En zo geschiedt dat Paul een moordenaar wordt, net als zijn vader. En dat is het begin van nog veel meer ellende. 

Cast Een Moord Kost Meer Levens

RTL onthulde al dat Paul wordt gespeeld door Chris Peters (Sleepers). Jacob Derwig (Klem) neemt de rol van vader Gerard op zich. Of Monic Pauls moeder speelt, is nog niet duidelijk. RTL laat zich nog niet uit over de foto's die Trouw van Monic en Melody op de set van Een Moord Kost Meer Levens deelt. De twee actrices waren onlangs nog samen te zien in de serie Arcadia.

Een Moord Kost Meer Levens zal dit najaar te zien zijn op Videoland. Een exacte releasedatum volgt nog.

Meer over