Rumoerig

Monica Geuze baalt van timing van eigen realitysoap

7 mei 2020 14:42 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa

Like Monica werd nog groots aangekondigd, maar vanwege de rumoerige tijd waarin ze werd gefilmd, is Monica Geuze er achteraf een stuk minder blij mee.

In de podcast Effe Relativeren van Kaj Gorgels vertelt Monica dat ze liever in een periode was gefilmd waarin haar leven niet zo overhoop lag. "Ik heb er geen spijt van, maar ik heb er niet per se een heel positief gevoel aan overgehouden."

Kwetsbaar

Monica en haar ex Lars Veldwijk, de vader van haar dochter Zara-Lizzy, gingen ten tijde van de realitysoap uit elkaar. "Het filmen van de serie begon net in een periode waarin de emoties hoog opliepen. Het was een heel kwetsbaar moment en dat is voor de mensen die de serie maken perfect, maar voor mezelf had ik achteraf liever gehad dat we een paar maanden later waren gaan filmen, toen alles rustiger werd."

Videoland

Like Monica hield vanwege het coronavirus na vier afleveringen op. De serie, die kwam nadat collega's Nienke Plas, Famke Louise en Kim Feenstra zich ook al hadden laten volgen, is te zien via Videoland.

Meer over