Trailer: Soof 2

Videoland-tip: Soof seizoen 2

1 December 2018 12:00 | videoland | Door Televizier

© Videoland
Eindelijk, Soof is terug! Het tweede seizoen van de hitserie staat vanaf 29 november op Videoland. Dat betekent dat je vanaf nu weer kunt genieten van alle hilarische avonturen én nieuwe gezichten zoals Robert de Hoog en Bert Luppes.

Soof en Kasper proberen elkaar los te laten zoals exen horen te doen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Terwijl Kasper het leven met een pasgeboren baby opnieuw uitvindt met Josine, wordt Soof verrast door een bijzondere man die op stoep staat en waar niemand omheen kan.

Kookprogramma

De tweeling pendelt tussen de huizen van hun ouders en zijn heftig aan het puberen, terwijl dochter Sacha voor een paar maanden naar Amerika vertrekt. Intussen houdt Joy de KookSoof draaiende en zijn Hansje en Gerrit druk met de voorbereidingen voor de bruiloft. Bovenop dit alles krijgt Soof ook nog eens haar eigen TV kookprogramma met de hulp van Jim. Hoe houdt de chaotische en nuchtere Soof zich staande in de glitter en glamour van de TV wereld?

Videoland

Videoland is een streamingdienst voor series en films uit binnen- en buitenland met het grootste en meest gevarieerde aanbod van Nederland. In het aanbod vind je onder andere een groot aantal exclusieve titels van Nederlandse bodem. Met Videoland kijk je voor een vast bedrag per maand onbeperkt series en films.

Naast Soof kun je nog veel meer leuke Nederlandse series op Videoland vinden, zoals Mocro Maffia, Temptation Island en Meisje van Plezier. Ook voor films en documentaires zit je bij Videoland goed, met Bankier van het Verzet en Famke Louise, de documentaire. Nog geen Videoland? Je kunt ook twee weken gratis proefkijken!