Spannend

Roxeanne Hazes had buikpijn voor presentatierol Glow Up

7 april 2021 10:42 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Cornelie Tollens

Roxeanne Hazes is momenteel te zien op Videoland als presentatrice van Glow Up. De 28-jarige zangeres was maar wat zenuwachtig toen ze te horen kreeg dat ze de baan kreeg.

In een Q&A op het Instagram-account van Videoland gaat Roxeanne er dieper op in. "Ik heb een week lang met buikpijn gezeten, omdat het iets nieuws was dat ik nog nooit had gedaan”, zegt de moeder van zoontje Fender. Na de ‘lastige’ aanloopperiode is ze gegroeid in de rol van presentatrice. "Ik hoefde alleen maar mezelf te zijn."

Auditie

In Glow Up werkt Roxeanne samen met de twee vaste juryleden Nikkie de Jager en Pernell Kusmus. Het is haar eerste grote rol als presentatrice. Die baan kwam haar niet aanwaaien, verzekert ze. “Ik moest ook gewoon op auditie komen, dat vond ik heel erg spannend.”

Eer

Na haar auditie moest ze afwachten. Vertrouwen in een positieve afloop had ze wat minder, bekent ze. "Ik had ook niet verwacht dat ze voor mij zouden gaan, want ik heb geen ervaring in presenteren. Toen werd ik ineens een week na de auditie gebeld dat ik Glow Up mocht presenteren. Ik vond het een fantastische ervaring. Ik vond alles leuk", gaat Roxeanne verder. "Buiten dat ik het ontzettend leuk vond, vond ik het een enorme eer.” 

Iedere dinsdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Glow Up op Videoland.

Meer over