Videoland

RTL komt met Big Brother voor TikTokkers

10 mei 2021 15:43 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Videoland

RTL richt zich in een nieuw realityprogramma op de TikTokkers van deze wereld. De omroep komt half mei met V House: Inside The Mansion op de proppen.

Acht bekende Nederlandse TikTokkers nemen in V House: Inside The Mansion intrek in een luxe huis a la Big Brother. Daar krijgen ze de opdracht om gezamenlijk een TikTok-account te onderhouden.

Succesvol

Bij de meeste mensen zullen de namen van Sara Dol (2,6 miljoen volgers), Jesse van der Reek en Jesse van Wieren (beiden een half miljoen volgers) op TikTok waarschijnlijk geen belletje doen rinkelen, maar RTL heeft hen onder anderen gestrikt voor het nieuwe realityprogramma. “Ze krijgen de kans om samen een Nederlands TikTok groepsaccount te starten en zo succesvol mogelijk te maken. Hoewel ze op hun solo accounts ruim 4,5 miljoen volgers hebben, moeten ze voor het @vhouse account helemaal opnieuw beginnen”, schrijft RTL in een persbericht.

BN'ers 

Ook krijgen ze regelmatig bezoek van BN’ers. “Zo worden er work-out TikToks gemaakt met Gaby Blaaser en leren de creators beginnende TikTokker Gerard Joling alle kneepjes van het vak. Stefano Keizers en Soy Kroon geven de creators een coaching sessie.” 

V House: Inside The Mansion is vanaf dinsdag 18 mei te zien op Videoland. De start van RTL is goed, want ze beginnen direct met een dubbele aflevering.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door V House (@vhouseofficial)

Meer over