Chris

Videoland heeft een nieuwe Prince Charming voor het tweede seizoen

14 september 2021 12:09 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Jasper Suyk/Videoland

Videoland heeft een nieuwe hoofdrolspeler gevonden voor het tweede seizoen van Prince Charming. In de nieuwe reeks, vanaf komend najaar te zien op Videoland, draait het om Chris.

De 28-jarige Chris komt uit een klein dorpje in Limburg maar woont tegenwoordig in Amsterdam waar hij HR Development Adviseur is bij een groot accountantskantoor. Dat klinkt alsof hij veel verdient. Chris heeft het dus goed voor elkaar, nu alleen nog een leuke man die hij hopelijk vindt in een palazzo in Italië. 

Soulmate

“Hoe gaaf is het dat ik dit avontuur mag aangaan in mijn zoektocht naar mijn droomman? Een type heb ik niet zozeer, maar ik weet wel goed wat ik níet wil: iemand die pessimistisch in het leven staat, onverzorgd is en niet sportief is. Ik vind het vooral belangrijk een soulmate te vinden die mij helpt de beste versie van mezelf te worden en vice versa”, zegt Chris in een bericht van Videoland.

Marvin

Het eerste seizoen van Prince Charming was vorig jaar te zien op de streamingdienst. Het liefdesavontuur van Marvin was een succes, want hoewel hij voor een andere man koos is hij nu nog steeds samen met finalist Ferdi.

Meer over