Zelfmoord of niet?

Videoland-tip: Death at the mansion

De mooie, jonge Rebecca Zahau had haar zaakjes prima voor elkaar, mede dankzij haar relatie met een steenrijke zakenman. Ze eindigt dood in zijn huis. Is het zelfmoord?

Daar lag Rebecca Zahau dan. Handen bij elkaar gebonden en een oud T-shirt in haar mond, in de kapitale villa van haar vriend, een steenrijke zakenman. Het was zelfmoord, oordeelde de lokale politie al snel. Er was namelijk een afscheidsboodschap in het huis gevonden. De reden voor Rebecca’s zelfmoord was duidelijk: een paar dagen eerder had het zesjarige zoontje van haar vriend een fatale tuimeling van de trap gemaakt, iets waar ze zich erg schuldig over voelde.

Opmerkelijke zaak

Toch wrong er iets bij Rebecca’s vrienden en nabestaanden. Want welke vrouw berooft zich nu op zo’n vernederende wijze van haar leven? En ook met de boodschap was iets raars aan de hand. In een vierdelige reeks spreken nabestaanden, betrokkenen en experts zich uit over deze waargebeurde opmerkelijke zaak.

Vanaf 24 oktober op Videoland

Wil je nog meer tips of inspiratie opdoen? In het nieuwe magazine Guidinc. vind je de beste series en meer over video on demand.

Ter introductie bestel je het eerste nummer nu voor maar 1,99 euro!

Lees meer over de eerste editie!

Guidinc.

Meer over:

Reageren