Tijdens galapremière

Videoland zet onthullende Hazes docuserie nu al online

19 oktober 2022 20:54 | videoland | Door Jef Willemsen

© Screenshot Videoland
Verrassing voor de fans van André Hazes met Videoland: het streamingplatform heeft de hele vijfdelige reality reportagereeks over het leven van de volkszanger nu al gedeeld.

In eerste instantie zou André Hazes: Crossroads pas klokslag twaalf uur op donderdag 20 oktober beschikbaar zijn via Videoland. Nu blijkt dat de hele serie al te zien is terwijl in Amsterdam de galapremière nog in volle gang is. 

Nieuw leven

De Videoland-original reeks beslaat twee jaar van het leven van André Hazes waarin hij geconfronteerd werd met zijn verslavingen. Op advies van zijn familie en vrienden besloot hij aan de rem te trekken. Hoe Hazes zijn nieuwe bestaan vorm heeft gegeven is in vijf afleveringen van ruim 45 minuten te zien.

Drank, drugs en zelfverminking

RTL Boulevard mocht alle afleveringen al een dag eerder zien. In de documentaire komt naast zijn drank- en drugsprobleem (de zanger dronk 2 flessen wodka per dag) ook een eetstoornis, zelfverminking en de relaties met Monique Westenberg en zijn moeder Rachel aan bod. Grote afwezigen: zus Roxeanne en ex-vriendin Sarah van Soelen.

Rachel Hazes
Rachel Hazes

Meer over