Crimeserie met een knipoog

Why Women Kill vanaf 14 februari te zien op Videoland

7 februari 2020 16:30 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Videoland

Vanaf vrijdag 14 februari is op Videoland de nieuwe Amerikaanse serie Why Women Kill te zien. De crimeserie met een knipoog gaat over drie verschillende vrouwen uit drie verschillende decennia die allemaal in hetzelfde huis hebben gewoond.

Why Women Kill is van de makers van Desperate Housewives. Net als in die serie wordt er nogal wat overspel gepleegd. Zo staat in de jaren zestig het leven van huisvrouw Beth Ann (Ginnifer Goodwin) op haar kop als ze erachter komt dat haar man Rob (Sam Jaeger) vreemdgaat. In de jaren tachtig ontdekt socialite Simone (Lucy Liu) dat haar man Karl (Jack Davenport) een groot geheim met zich meedraagt en in 2019 heeft advocate Taylor (Kirby Howell-Baptiste) een open huwelijk met haar echtgenoot Eli (Reid Scott).

Videoland

Why Women Kill is hoe toepasselijk het leven soms kan zijn vanaf Valentijnsdag te zien. Wij vieren de dag van de liefde, maar Beth Ann, Simone en Taylor zijn wel even klaar met hun zogenaamde tortelduifjes. Voor de geïnteresseerden: in eerste instantie is Why Women Kill wel alleen maar te zien bij Videoland. Het eerste seizoen behelst tien afleveringen van elk 55 minuten.

Meer over