Bevestigd!

Ziekenhuisserie The Good Doctor krijgt vierde seizoen

12 februari 2020 09:53 | videoland | Door Jacob-Jan van de Groep

© Jack Rowand

Fans van The Good Doctor opgelet; er komen meer afleveringen van jullie favoriete serie! Er is namelijk een vierde seizoen aangekondigd!

The Good Doctor krijgt vooral lovende recensies in de Verenigde Staten, waar het de best bekeken serie van zender ABC is, gevolgd door Grey’s Anatomy. Van de andere ziekenhuisserie verschijnt ook een nieuw seizoen, meldt Deadline.

Arts met autisme 

Acteur Freddie Highmore is in The Good Doctor de jonge arts met autisme Shaun Murphy, die van het platteland van Wyoming naar San Jose verhuist om daar in het  San Jose St. Bonaventure Hospital zijn specialisatie af te ronden.

Volgende stap 

"Doordachte verhalen, gecombineerd met een ongelooflijke cast hebben deze serie de afgelopen drie seizoenen tot een succes gemaakt. Ik kijk er naar uit om te zien wat de volgende stap is", zegt directeur Karey Burke van ABC.

Videoland

In Nederland is The Good Doctor te zien op Videoland. Op de streamingdienst zijn de eerste twee seizoenen volledig beschikbaar. Van het derde seizoen staan vooralsnog de eerste elf afleveringen online. Ook RTL zond de eerste twee seizoenen van de ziekenhuisserie uit.

Meer over