Darth Vader in Disneyland

10 juni 2011 14:49 | youtube-hits | Door Televizier

Het leven van een Sith Lord is zwaar. Lastige rebellen die je je van het lijf moet houden. En dan is er nog die zoon van je die weinig meer van je wil weten. De hoogste tijd voor wat ontspanning in Disneyland...

Wat dit spel zo leuk maakt? Dat je als kijker het gevoel hebt dat je zelf één van de kandidaten bent. Wie is te vertrouwen en wie niet? Zodra je denkt dat je eindelijk weet wie de Mol is, word je verrast door een verdachte actie van een ander groepslid.

Zelfs van de Mol-dagboeken op de site word je niet veel wijzer. En dan is er de finale: dan wordt bekend wie ons al die weken voor de gek heeft gehouden. Is het Dennis, Froukje, Paula, Viviënne, Hans, Sebastiaan, Rick, Anniek, Vera of Jon? Ook al is het grootste deel tegen die tijd al afgevallen, bij [i[Wie is de Mol?[/i] is niets zeker.

Bovendien kijk ik alweer uit naar het moment waarop we alle Mollenstreken te zien krijgen. Welke vreemde, originele en diepzinnige 'hints' ik zelf ook bedacht had: er klopt he-le-maal niks van. Terwijl je wordt overladen met mollenstreken denk je: 'Hoe heb ik dit over het hoofd kunnen zien?'

Hoe dan ook: Wie is de Mol? is en blijft een topprogramma! Heb jij een aanwijzing gevonden of wil je echt alles weten over het programma? Ga dan naar het forum en speculeer mee!

Meer over